Een dag bij IPdesign & vormgeving…

IPDesign & Vormgeving is het werk van Inge Poulussen uit Borne:

freelance ontwerper/webdesigner /fotograaf met ruim 15 jaar ervaring.

Ik vind het fantastisch om de ideeën van klanten te combineren met mijn eigen creativiteit en met mijn kennis van mediaontwerp en marketing, zodat er een eindproduct ontstaat dat functioneel én stijlvol is. Ik streef ernaar om elke klant positief te verrassen met een passend design en daar zet ik me 100% voor in!

Naast mijn eigen freelance opdrachten werk ik ook in opdracht van reclamebureaus en technische bedrijven. Meestal op projectbasis, maar ik kan ook prima een paar dagen bijspringen in het geval van onderbezetting. Ik werk veel samen met een aantal vaste partners maar ben ook altijd geïnteresseerd in een nieuwe samenwerking. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.