Intro

Onze diensten

 

Drukwerk

Op internet staan duizenden aanbieders van drukwerk.
Is het niet veel makkelijker om alles bij één contactpersoon te houden?
Of u nu visitekaartjes, briefpapier, flyers of posters, wilt hebben.

Voor ontwerp/vormgeven en het drukklaar maken van drukwerk kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen al het drukwerk voor u verzorgen, tegen een scherpe prijs.

Dus vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Websites

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ipsum enim.

 

DTP werkzaamheden

Desk Top Publishing, oftewel DTP afgekort, is een van onze specialiteiten. Het opmaken en bewerken van documenten en drukgereed maken van bestanden. Maar ook logo-aanpassingen, fotobewerking en projectfotografie. We kunnen voor u de opmaak verzorgen van advertenties, brochures, menukaarten, flyers ect, maar ook een ontwerp voor de bestickering van uw bedrijfswagen(s).

 

Fotografie

Zoekt u een ontwerper/fotograaf in Borne dat u van dienst kan zijn met zowel fotografie als grafisch ontwerp? U bent bij ons aan het juiste adres. Ik werk met professionele camera’s en middelen, zonder het persoonlijk contact uit het oog te verliezen.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Huisstijl ontwikkeling

Een huisstijl zorgt voor onderscheiding van concurrenten. Daarnaast draagt het de kernwaarden uit waar de doelgroepen zich in herkennen. De visuele identiteit van de organisatie is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn de pay-off, het kleurgebruik, typografie, lay-out, fotografie en geluid.

Maar hoe kom je tot een goede visuele identiteit? En wat komt er kijken bij het ontwikkelen van een huisstijl? We delen het huisstijlontwikkelingsproces in 5 fasen:

  1. Strategie
  2. Ontwerp
  3. Implementatie
  4. Management
  5. Evaluatie

 

Ontwerp

Heeft u een goed beeld van wat u van ons wenst of zoekt u juist naar de expertise van een reclamebureau dat u kan inspireren? We kunnen u van dienst zijn met uw online en offline communicatie, bijvoorbeeld op basis van een website ontwerp, folder, poster of brochure. Wilt u een advertentie laten ontwikkelen of bent u benieuwd hoe we u als reclamebureau op een creatieve manier van dienst kunnen zijn?

Portfolio

Project iotasun-513848_640Project thetashimano-501433_640Project etasky-486846_640Project zetawoman-546207_640Project stigmastatue-of-liberty-539318_640Project epsilonmen-521540_640Project deltalegs-520604_640Project gammalake-484190_640Project betahelicopter-548421_640Project alphagirls-591552_640

Inge Wassink – Poulussen Eigenaar/ ontwerper ingeprofiel1 Inge Wassink – Poulussen Eigenaar/ ontwerper